vimar pentru tine

powered by

vimar logo

Vimar pentru tine

Cu aparataj modular VIMAR vei realiza cea mai spectaculoasă casă dintre toate de pe strada ta!

Fii și tu unul dintre clienții fericiți care alege împreună cu electricianul tău produse Vimar.

În plus, cu VIMAR ai 10 ani garanție

Descoperă produsele VIMAR!

CE ESTE UN APARATAJ MODULAR?

Prizele și întrerupătoarele modulare îți permit să creezi angrenajul electric care corespunde perfect nevoilor tale. Poți alege nu doar tipul și numărul de componente de care ai nevoie, ci și tehnologia integrată.

COMPACTĂ

tehnologie compacta

Tehnologia sofisticată a permis ca toate funcțiile de care ai nevoie să poată fi integrate într-un ansamblu de dimensiuni reduse.

CUSTOMIZABILĂ

rame multiple variante

Pentru o eficiență deplină, tu alegi fiecare componentă a sistemului modular, inclusiv rama. Îți punem la dispoziție 5 game de produse și o paletă cromatică bogată din care poți alege, cuprinzând atât variante clasice: alb, negru, gri, bej, cât și moderne, cum ar fi: roșu imperial, safir reflex sau chihlimbar.

SIGURĂ

siguranta nationala

Punem pe primul loc siguranța personală, tocmai de aceea am dezvoltat și patentat încă din anii ’60 sistemul de securitate Sicury. Acesta are rolul de a preveni orice contact cu sursele de electricitate, pentru ca tu să stai fără griji în ceea ce privește posibilitatea producerii de accidente.

De ce Vimar?

10 ANI GARANȚIE

intrerupator vimar

Vrem să ne asigurăm de funcționalitatea deplină a produselor pe care le comercializăm. Tocmai de aceea, nu ne limităm doar la testarea fiecărui produs înainte de a părăsi fabrica noastră din Italia, ci îți oferim 10 ani garanție!

TEHNOLOGIE INOVATOARE

tehnologii vimar ultima generatie

Ne dorim ca produsele noastre să te surprindă plăcut de fiecare dată nu doar prin aspect, ci și prin performanțe și funcțiile integrate; pentru a reuși asta, folosim tehnologii de ultimă generație.

DIVERSITATE

culori design diverse

Fie că preferi un design retro, clasic sau modern, îți oferim multiple game din care să alegi pentru a ajunge la o variantă nu doar eficientă, ci și estetică și perfect integrată în design-ul interior al casei tale. Tu alegi culoarea, forma și aliajele din care sunt confecționate toate componentele.

Ce poți face cu VIMAR

 • Reședința unui antreprenor a fost transformată cu ajutorul sistemului de automatizare By-me de la Vimar într-o casă cu adevărat inteligentă. Sistemul domotic realizat din prize, întrerupătoare, doze, ecran tactil, etc, au permis integrarea mai multor funcții, datorită tehnologiei sofisticate. Astfel, controlul, confortul, securitatea, economisirea energiei și comunicarea sunt coordonate de un singur sistem care îmbunătățește calitatea vieții.

  Aparatajul modular Vimar este soluția ideală pentru orice proprietar care vrea să gestioneze tehnologia într-un mod ușor și inteligent.

 • Acolo unde tradiția întâmpină tehnologia modernă, Vimar permite locuitorilor dintr-o casă cu istorie să trăiască în cele mai bune condiții, într-un spatiu de mare eleganță și valoare. Apartamentul a fost echipat cu aparataj modular de ultimă oră care asigură confortul, siguranța și economia de energie. Dispozitivul cu ecran complet plat, la fel ca toate comutatoarele, prizele și întrerupătoarele, sunt încadrat în rame decorative din seria Eikon.

  Aceste finisaje strălucitoare exprimă frumusețea absolutului. Poți opta și tu pentru o soluție inteligentă!

 • Într-o locație exclusivistă, în care fiecare articol de mobilier a fost ales cu grijă de către proprietar pentru a se potrivi perfect în context, gestionarea spațiului a fost încredințată sistemului de automatizare By-me. O alegere precisă, dictată de necesitatea de a putea să manipulezi, într-un mod simplu și eficient, orice cameră.

  Toate funcțiile sunt controlate atât la nivel central de ecranul tactil elegant, cât și în fiecare cameră. Clima, iluminatul și distribuția sunetului: totul este sensibil la atingere si ușor de gestionat prin comenzi dedicate. De exemplu, toate punctele de lumină prezente în diferite camere pot fi dezactivate din ecranul tactil, fără să mai fie nevoie să verifici fiecare zonă.

  În toate încăperile au fost alese prize și întrerupătoare din gama Eikon, fiind încadrate de rame ornament Eikon Evo, finisate în cuarț gri. Acest material transmite putere și eleganță și se potrivește perfect atât cu pereții, cât și cu cele mai calde nuanțe ale parchetului. Te-am convins că e ceea ce îți trebuie și ție?

Produse Vimar

Gama Neve

design simplu și complet,
pentru proiecte economice

Vezi Catalogul

Gama Plana

gamă completă și esențială,
pentru o casă confortabilă și inteligentă

Vezi Catalogul

Gama Arke

design contemporan, gamă extinsă
de materiale și culori

Vezi Catalogul

Gama Eikon

lux și tehnologie, cu trei tipuri
de design pentru ramele ornament

Vezi Catalogul

Gama Eikon Tactil

design minimalist, tehnologie "touch",
rame din cristal

Vezi Catalogul

KIT-URI

tehnologia 2 fire - simplu de instalat,
utilizare ușoară, calitate

Vezi Catalogul

Toate produsele sunt modulare, deci poți face combinații infinite, indiferent de gama pe care o alegi.

Intră pe www.emenatwork.ro și vezi întregul aparataj modular de la VIMAR. Poți achiziționa produsele de la orice distribuitor VIMAR.

Vrei să primești noutăți cu privire la produsele și ofertele VIMAR? Lasă-ne adresa ta de email și noi ne asigurăm că o să ajungă la tine.

VEM Proiect Lightning. Soseaua de Centura nr. 103.

copyright ©2017

developed by