vimar logo

Vimar pentru tine

Cu aparataj modular VIMAR vei realiza cea mai spectaculoasă casă dintre toate de pe strada ta!

Fii și tu unul dintre clienții fericiți care alege împreună cu electricianul tău produse Vimar.

În plus, cu VIMAR ai 10 ani garanție

Descoperă produsele VIMAR!

CE ESTE UN APARATAJ MODULAR?

Prizele și întrerupătoarele modulare îți permit să creezi angrenajul electric care corespunde perfect nevoilor tale. Poți alege nu doar tipul și numărul de componente de care ai nevoie, ci și tehnologia integrată.

COMPACTĂ

tehnologie compacta

Tehnologia sofisticată a permis ca toate funcțiile de care ai nevoie să poată fi integrate într-un ansamblu de dimensiuni reduse.

CUSTOMIZABILĂ

rame multiple variante

Pentru o eficiență deplină, tu alegi fiecare componentă a sistemului modular, inclusiv rama. Îți punem la dispoziție 5 game de produse și o paletă cromatică bogată din care poți alege, cuprinzând atât variante clasice: alb, negru, gri, bej, cât și moderne, cum ar fi: roșu imperial, safir reflex sau chihlimbar.

SIGURĂ

siguranta nationala

Punem pe primul loc siguranța personală, tocmai de aceea am dezvoltat și patentat încă din anii ’60 sistemul de securitate Sicury. Acesta are rolul de a preveni orice contact cu sursele de electricitate, pentru ca tu să stai fără griji în ceea ce privește posibilitatea producerii de accidente.

De ce Vimar?

10 ANI GARANȚIE

intrerupator vimar

Vrem să ne asigurăm de funcționalitatea deplină a produselor pe care le comercializăm. Tocmai de aceea, nu ne limităm doar la testarea fiecărui produs înainte de a părăsi fabrica noastră din Italia, ci îți oferim 10 ani garanție!

TEHNOLOGIE INOVATOARE

tehnologii vimar ultima generatie

Ne dorim ca produsele noastre să te surprindă plăcut de fiecare dată nu doar prin aspect, ci și prin performanțe și funcțiile integrate; pentru a reuși asta, folosim tehnologii de ultimă generație.

DIVERSITATE

culori design diverse

Fie că preferi un design retro, clasic sau modern, îți oferim multiple game din care să alegi pentru a ajunge la o variantă nu doar eficientă, ci și estetică și perfect integrată în design-ul interior al casei tale. Tu alegi culoarea, forma și aliajele din care sunt confecționate toate componentele.

Ce poți face cu VIMAR

 • Neve - tehnologie simplă și silențioasă
  Mai funcţională, mai modulară, mai colorată, gama Neve a fost îmbunătăţită, fără a compromite valorile, designul şi standardele de calitate care disting fiecare produs Vimar. Un produs cu design italian şi modularitate internaţională. Cele mai ridicate standarde de siguranţă şi compatibilitate pentru instalare, comenzi ergonomice şi o serie de plăci ornamentale modulare, cu Neve, sistemul electric este complet, coordonat în întregime şi echipat cu toate funcţiile necesare pentru a trăi şi a lucra într-un confort total.

 • Simplitatea este o rețetă rafinată. Ca Plana.

  Plăcile Plana au un design ergonomic, materiale ușor de curățat și funcții complete. De la comutare la comenzile de automatizare a locuinței, rigoarea formală a Planei se pretează la îmbunătățirea naturală și firească a fiecărui mediu, aplicându-se tehnologiilor inteligente și intuitive. Un stil cu un caracter puternic, care este dezvăluit într-o gamă cromatică și materială versatilă, în fiecare combinație.

 • Arké: plăci electrice, prize și întrerupătoare

  Un nou mod de a experimenta energia casei. Cu toată calitatea Made in Italy. Proiectat în minte pentru viitor, Arke este soluția Vimar la nevoile de astăzi: un obiect simplu, dar sofisticat și de lungă durată, care intră în viața noastră de zi cu zi într-un mod practic și inteligent, cu o automatizare a casei, care simplifică și optimizează gestionarea consumului de energie.

 • Tehnologia EIKON de lux și patru dimensiuni

  Descoperă tehnologia Eikon și designul pentru cei care doresc să transforme lumina într-o piesă reală de mobilier. Gama Eikon se poate traduce prin eleganță, excelență și valoare. Fiecare idee de lux își găsește expresia perfectă: tehnologică, chic, rafinată, esențială. Patru linii diferite în design, dimensiuni, finisaje, funcții, dar cu un numitor comun: gestionarea energiei într-un mod superlativ.

 • Kit-uri - Sistemele de video-interfonie Elvox în acord cu viitorul

  Avem nevoie de acces la soluții avansate, bazate pe tehnologii inovatoare, care să asigure securitatea și claritatea de care avem nevoie, combinând simultan ușurința în utilizare cu un sistem ușor de instalat. Designul și stilul inconfundabile ale producției italiene, oferă o valoare adăugată și transformă sistemul Elvox în parte din viața noastră, o latură esențială, de care devenim dependenți.

Produse Vimar

Gama Neve

design simplu și complet,
pentru proiecte economice

Vezi Catalogul

Gama Plana

gamă completă și esențială,
pentru o casă confortabilă și inteligentă

Vezi Catalogul

Gama Arke

design contemporan, gamă extinsă
de materiale și culori

Vezi Catalogul

Gama Eikon

lux și tehnologie, cu trei tipuri
de design pentru ramele ornament

Vezi Catalogul

Kit-uri de automatizari

tehnologia 2 fire - simplu de instalat,
utilizare ușoară, calitate

Vezi Catalogul

Kit-uri video-interfonie

Vezi Catalogul

Vrei să primești noutăți cu privire la produsele și ofertele VIMAR? Lasă-ne adresa ta de email și noi ne asigurăm că o să ajungă la tine.

VEM Proiect Lighting. Str. Popa Petre 5, Etaj 1, Sector 2, Bucuresti

Copyright ©2019

developed by